Edustusjoukkue paineetta Jokerien kimppuun Bolliksella

 

 

 

 

 

 

 

Edustusjoukkueen sarjakautta on jäljellä enää kolmen pelin verran. Vastassa on tänään keskiviikkona kauden kahdennessakymmenennessä Stadin derbyssä putoamista vastaan taisteleva Jokerit FC.

SAPA on varmistanut jo sarjapaikkansa ja nousumahdollisuudetkin ovat menneet jo hyvän aikaa sitten. Se ei kuitenkaan tarkoita, että loppusesonki lyötäisiin läskiksi. Krunalaisten hakusessa on tasaisessa keskikastissa viides sija. Se nyt ei ennen kauden alkua olisi lämmittänyt alkuunkaan, mutta kulunut kausi on ollut savannalaisille sen verran rikkonainen, eikä se toipunut viime kauden maalipyssynsä Yassine Alouin lähdöstä sarjaporrasta ylemmäs. Kun Alouin viime kauden aisapari Mikael Virtakin on ollut paljon pois niin peleistä kuin treeneistäkin, on tilanne ollut luonnollisesti viime vuotta huomattavasti haastavampi. Kausi olisi silti mukava päättää kenties voittoputkeen.

Illan vastustaja Jokerit on pelannut ehkä hitusen verran odotettua heikommin. Viime kauden sarjanousija on voittanut ainoataan viidesti ja majailee tällä hetkellä kolmanneksi viimeisellä sijalla. Hyökkäyksestä löytyy kuitenkin kahdeksan maalia sarjapeleissä iskenyt Santeri Minkkinen. SAPAn maalipörssin johto irtoaa vaatimattomasti viidellä maalilla, jota pitää hallussaan Kalle Vanhatalo. Jokerit voitti viime kierroksella elintärkeän ”kuuden pisteen” kamppailun, jossa se kukisti viimeisestä säilyjän paikasta itä-helsinkiläisten kanssa taistelevan POHU/Akatemian luvuin 2-1. Maaleja joukkue on iskenyt yhden SAPAa enemmän, 31 kappaletta. Kauden ensimmäinen peli joukkueiden välillä päättyi maalittomaan Kontulassa, vaikka paikkoja maalintekoon oli SAPAlla ottelussa riittävästi.

SAPAn kokoonpanosta puuttuu varmuudella Rasmus Helminen ja Anselmi Henriksson. Mikael Virta palaa sen sijaan taas ryhmään. Viime kerrasta jäi sen verran hampaankoloon, että eiköhän tällä kertaa napata täysi pistepotti.

SAPA – Jokerit FC
Bollis 6:lla keskiviikkona 20.9 klo 20
Tervetuloa!