Edustusjoukkue päätti kautensa tappioon

 

 

 

 

 

 

 

5.10
4. divisioona
Pallokenttä 6
SAPA – Gnistan/Ogeli 1-6 (0-4)
SAPAn maali: Jaakko Kuusimäki (50. min.)

SAPAn edustusjoukkue päätti kautensa tappioon Bolliksella, kun Gnistan/Ogeli oli parempi maalein 6-1. Joukkueen kausi päättyi kahdeksanteen sijaan.

Ottelussa ei ollut kummallekkaan sen erityisempää panosta, mutta Gnistan tuli joukkueista otteluun selvästi paremmalla asenteella. Oulunkyläläiset kurittivatkin ensimmäisellä jaksolla SAPAa iskemällä pallon sinänsä vähistä paikoistaan neljä kertaa verkkoon.

Avausmaali syntyi 11 minuutin kohdalla, kun sinipaitojen pelaaja pääsi irtopallon jälkeen kuljettamaan ja sijoittamaan veskarin ohi.

Lisää tuli vain  5 minuuttia myöhemmin. Keskitys kaukaa maalille, joka päästiin puskemaan maaliin. 0-2.

Lopun alkua enteilevä 3-0 osuma tuli pian perään 22. minuutilla ja hieman ennen taukoa vieraat iskivät vielä kerran.

SAPA kavensi 1-4:ään toisen puolajan alussa Jaakko Kuusimäen maalilla.

Krunalaiset yrittivät päätösjaksolla päästä peliin mukaan hyökkäämällä rohkeasti, mutta se palkittiin vain kahdella takaiskulla, joista jälkimmäisessä Gnistan-peluri pääsi tyylittelemään yksin läpi tilanteessa kuljettamalla täysin rauhassa maaliviivoile asti 1-6 lukemat.

Joukkueen sijoitus on kahdeksas, pisteitä kertyi 26. SAPA kiittää kaudesta kaikkia kannattajiaan!

SAPAn kokoonpano Gnistan/Ogeli-ottelussa: John Stolpe; Mikko Aho (46. Anselmi Henriksson), Sami Helppi, Sami Johansson, Jaakko Kuusimäki, Olli Romppainen (35. Rasmus Helminen), Mikko Nieminen, Mikael Virta, Alferdo Miguel, Joonatan Woodward, Kalle Vanhatalo