Edustusjoukkue aloittaa kauteen valmistautumisen

 

SAPAn miesten edustusjoukkue palaa parin kuukauden tauon jälkeen takaisin sorvin ääreen, kun valmistautuminen jalkapallokauteen 2017 alkaa täydellä tohinalla. Viimevuotinen ryhmä on pysynyt hyvin koossa, ja muutama uusi pelaaja on jo ottanut yhteyttä ja tiedustellut mahdollisuutta päästä mukaan treeneihin esittelemään taitojaan. SAPA onkin avoin kaikille, jotka haluavat sitoutua määrätietoiseen harjoitteluun ja joukkueen tavoitteisiin. Joukkue treenaa läpi kauden 3-4 kertaa viikossa, talvikauden treenivuorot ovat Ti Bollis 6 klo 19.45-21.00, Pe Talin halli klo 18.30-20.00 ja Su Haapaniemen kenttä  20.30-22.00. Lisäksi käytössä on yksi juoksuputkivuoro viikossa, jota käytetään tarpeen vaatiessa. Valmentajana jatkaa Tuomo Känsäkoski, joukkueenjohtajana Sakari ”Sakke” Nieminen ja huoltajana Timo Erkkilä. 

Neljännen kautensa päävalmentajana aloittava Tuomo Känsäkoski lähtee innokkaana valmistautumaan tulevaan sesonkiin. ”Viime kaudesta jäi vähän kaksijakoiset fiilikset, teimme mielestämme läpi kauden hyvin hommia, ja joukkue oli äärimmäisen sitoutunut, joten siitä jäi positiivinen fiilis. Toisaalta sitten hyydyimme pahasti ratkaisevissa peleissä, emmekä päässeet niissä lähellekään omaa pelillistä tasoamme. Tässä on vietetty paljon aikaa itsetutkiskelun parissa ja mietitty mikä meni lopulta vikaan. Joka tapauksessa nyt kun on saatu viime kauden pettymys sulateltua ja akut ladattua lähdetään tässä intoa puhkuen valmistautumaan uuteen kauteen. Sarja näyttää ennakkoon erittäin mielenkiintoiselta ja tasaiselta. Yhtään viime kauden Finnkurdin tasoista ryhmää tänä vuonna tuskin on mukana, mutta toisaalta veikkaan että tässä on sellaiset viisi-kuusi joukkuetta jotka olisivat viime vuoden sarjassa olleet sijoilla 2-3, joten hyvä ja varmasti jännittävä kausi on tulossa”.

SAPA aloittaa harjoittelun perjantaina 6.1. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan, yhteydenotto joko valmentaja Tuomo Känsäkoskelle 041-7492088 tuomo.kansakoski@sapa.fi tai joukkueenjohtaja Sakari Niemiselle 050-5658566 sakari.nieminen@sapa.fi.