JOUKKUEET

Posted on by

JOUKKUEET_2

SAPAlla on yhteensä 13 joukkuetta sekä reilut 200 pelaajaa. Neljä joukkueista on miesten joukkueita (M1, M2, M3, Äijät), loput toimivat junioripuolella. Nuorimmassa ikäluokassamme pelaavat vuonna 2010 ja sen jälkeen syntyneet. SAPAlla on käytössä yhdessä Helsingin Ponnistuksen kanssa oma laadukas tekonurmialustainen harjoitus- ja pelikenttä (Hämeentie 24). Kenttä on tarkoitettu ensisijaisesti SAPAn ja Ponnistuksen junioreille.

SAPAn miesten edustusjoukkue tavoittelee kaudella 2017 nousua Nelosesta Kolmoseen. Kakkosjoukkue pelaa kaudella 2017 Vitosta ja M3-joukkue Edustuksen tapaan Nelosta. Tuorein lisäys SAPAn miesten joukkueisiin on hieman vanhemmista pelimiehistä koostuva Äijät, joka treenaa kerran viikossa ja pelaa pelejä tarpeen mukaan. Futsal kuuluu myös aktiivisesti SAPAn toimintaan, kun junnupuolen pelien lisäksi jalkeilla on virallisia pelejä pelaava miesten joukkue.

Liikuntaleikkikoulujen ja koululaisten iltapäivätoiminnan lisäksi SAPA järjestää kahdesti kesässä suositun jalkapallokoulun, jossa reilut 100 uutta SAPAlaista opettelevat jalkapallon ja yhdessäolon aakkosia.

Pelaajaksi SAPAan

Ota yhteyttä valmennuspäällikkö Aku Jokiseen, aku.jokinen (a) sapa.fi, 050 591 0787 tai suoraan kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan. Muista myös kertoa mistä joukkueesta olet kiinnostunut / minkä ikäinen lapsesi on.

Tervetuloa pelaajaksi SAPAan!