JOUKKUEET

Posted on by

SAPAn joukkueet

SAPA:lla on yhteensä 12 joukkuetta sekä reilut 200 pelaajaa. Neljä joukkueista on miesten joukkueita (M1, M2, M3, Äijät), loput toimivat junioripuolella. Nuorimmassa ikäluokassamme pelaavat vuonna 2014 ja sen jälkeen syntyneet. SAPA:lla on käytössä yhdessä Helsingin Ponnistuksen kanssa oma laadukas tekonurmialustainen harjoitus- ja pelikenttä (Hämeentie 24). Kenttä on tarkoitettu ensisijaisesti SAPA:n ja Ponnistuksen junioreille.

SAPA:n miesten edustusjoukkue tavoittelee kaudella 2021 nousua Nelosesta Kolmoseen. Kakkosjoukkue pelaa kaudella 2019 Vitosta ja M3-joukkue jatkaa Kolmosessa tavoitteet kohti taivasta. Tuorein lisäys SAPA:n miesten joukkueisiin on hieman vanhemmista pelimiehistä koostuva Äijät, joka treenaa kerran viikossa ja pelaa pelejä tarpeen mukaan. Futsal kuuluu myös aktiivisesti SAPA:n toimintaan, kun junnupuolen pelien lisäksi jalkeilla on virallisia pelejä pelaava miesten joukkue.

Liikuntaleikkikoulujen ja koululaisten iltapäivätoiminnan lisäksi SAPA järjestää kesällä suositun jalkapallokoulun, jossa junnuikäiset SAPAlaiset opettelevat jalkapallon ja yhdessäolon aakkosia sekä suosittuja kesä- ja syysfutiksia Haapaniemen kentällä.

Pelaajaksi SAPA:an

Ota yhteyttä suoraan kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan. Muista myös kertoa mistä joukkueesta olet kiinnostunut / minkä ikäinen lapsesi on.

Tervetuloa pelaajaksi SAPA:an!