JOUKKUEET

Posted on by

JOUKKUEET_2

SAPA:lla on yhteensä 13 joukkuetta sekä reilut 200 pelaajaa. Neljä joukkueista on miesten joukkueita (M1, M2, M3, Äijät), loput toimivat junioripuolella. Nuorimmassa ikäluokassamme pelaavat vuonna 2011 ja sen jälkeen syntyneet. SAPA:lla on käytössä yhdessä Helsingin Ponnistuksen kanssa oma laadukas tekonurmialustainen harjoitus- ja pelikenttä (Hämeentie 24). Kenttä on tarkoitettu ensisijaisesti SAPA:n ja Ponnistuksen junioreille.

SAPA:n miesten edustusjoukkue tavoittelee kaudella 2018 nousua Nelosesta Kolmoseen. Kakkosjoukkue pelaa kaudella 2017 Vitosta ja M3-joukkue edustusjoukkueen tapaan Nelosta. Tuorein lisäys SAPA:n miesten joukkueisiin on hieman vanhemmista pelimiehistä koostuva Äijät, joka treenaa kerran viikossa ja pelaa pelejä tarpeen mukaan. Futsal kuuluu myös aktiivisesti SAPA:n toimintaan, kun junnupuolen pelien lisäksi jalkeilla on virallisia pelejä pelaava miesten joukkue.

Liikuntaleikkikoulujen ja koululaisten iltapäivätoiminnan lisäksi SAPA järjestää kahdesti kesässä suositun jalkapallokoulun, jossa reilut 100 uutta SAPAlaista opettelee jalkapallon ja yhdessäolon aakkosia.

Pelaajaksi SAPA:an

Ota yhteyttä varapuheenjohtaja Tytti Säilään, tytti.saila (a) sapa.fi, 0400 653 903 tai suoraan kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan. Muista myös kertoa mistä joukkueesta olet kiinnostunut / minkä ikäinen lapsesi on.

Tervetuloa pelaajaksi SAPA:an!