Tietoa 2019 FUTISKOULUista tulossa pian!

Posted on by

SAPA_jalkapallokoulu_futiskouluSAPAN FUTISKOULUT JA -LEIRIT HAAPANIEMEN KENTÄLLÄ

KESÄKUUSSA                                   3.-7.6.2019

Kaikki 4-11 -vuotiaat pojat ja tytöt ovat tervetulleita niin kauan kun mukaan mahtuu!

Ryhmät, kellonajat ja kuvaukset tulossa pian!

Hinnat tulossa pian
Hintoihin sisältyy paita, pallo, diplomi ja loppupalkinnot.


Nopean varaajan etuna 15.5. saakka -10 €

Lisäksi voitte tilata seuraavat tuotteet:
35 €    Ruokailu – ruokailu leirin ajan päivittäin klo 13.15-13.45
9 €      Palloliiton korttelipassi (sisältää tapaturmavakuutuksen)

Korttelipassi ja tapaturmavakuutus ovat voimassa vuoden 2019 loppuun.

Huomioittehan, että mikäli ette osta Palloliiton korttelipassia, tulee lapsella olla voimassa oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus ennen leirin alkua.

futiskoulu@sapa.fi


SAPA Futiskoulu

SAPAN FUTISKOULUJEN HISTORIAA

Olemme perinteisesti pitäneet futiskoulumme kesäkuussa koulujen kesälomien ensimmäisellä viikolla ja elokuussa koulujen viimeisellä kesälomaviikolla. 2015 kesäkuussa järjestettiin ensimmäiset futiskoulut uudella hienolla jalkapallonurmella Haapaniemen kentällä. Myös elokuun futiskoulut järjestetään Haapaniemen kentällä.

Ensimmäinen SAPA-jalkapallokoulu 1986 oli junioritoiminnan lähtölaukaus

Ensimmäinen SAPA-jalkapallokoulu järjestettiin vuonna 1986 Kaisaniemessä ja siihen osallistui parikymmentä 4-11 -vuotiasta futaajanalkua. Jari Kinnusen ja Pertti Mäkisen ideoimaa ja yhdessä Liikuntaviraston kanssa toteuttamaa futiskoulua pidettiin kaksi kertaa viikossa koko toukokuun ajan. Jalkapallokoulu oli samalla SAPAn junioritoiminnan lähtölaukaus. Syksyllä jatkettiin harjoittelua kerran viikossa. Osallistujat olivat 1975–1982 syntyneitä junnuja ja jo seuraavalla kaudella SAPAlla oli piirisarjassa kaksi juniorijoukkuetta, D-75 ja G-78.

Vuodesta 1986 SAPA on järjestänyt jalkapallokouluja joka vuosi. Yhteistyökumppaneina ovat olleet m.m. Helsingin kaupunki, Elanto, LIV, Eltsu ja SPL Helsingin piiri. Kesäkuun futiskoulut on perinteisesti pidetty koulujen kesälomien ensimmäisellä viikolla. Vuodesta 2008 on pidetty myös toinen futiskoulu elokuussa,  koulujen viimeisellä kesälomaviikolla.

1986 – 2014 kesäkuun futiskoulut on pidetty Kaisaniemen kentillä. Elokuun futiskoulujen paikka on vaihdellut: Arabian liikuntapuisto 2008, Töölön pallokenttä 2009 ja Brahen kenttä 2010-2014.

Ensimmäiset futiskoulut Haapaniemen kentällä järjestettiin kesäkuussa 2015. Myös elokuun futiskoulut pidettiin Haapaniemen kentällä.

Maajoukkueen jalkapallokoulu 2006 – 2012

Suomen Palloliitto aloitti Maajoukkueen jalkapallokoulu -toimintansa vuonna 2006. Futiskoulumme silloinen rehtori Sebastian Söderholm haki seurallemme Maajoukkueen jalkapallokoulu-statusta ja jo kaksikymmentä vuotta futiskouluja järjestänyt SAPA hyväksyttiin mukaan ensimmäisten Maajoukkueen jalkapallokoulujen joukkoon. Toisesta Maajoukkueen jalkapallokouluvuodestamme 2007 lähtien futiskouluistamme vastasivat Anselmi Henriksson ja Mia Söderholm. Palloliiton Maajoukkueen jalkapallokoulut toimivat vuosina 2006-2012 koko Suomessa. Joka vuosi hyväksyttiin mukaan muutama helsinkiläinen seura ja SAPA oli yksi näistä harvoista valituista kaikkina seitsemänä vuotena!

Futiskoulut 2013 – 2016

Futiskoulun rehtori Aku Jokinen ja sihteeri sekä huoltaja Mia Söderholm ovat vastanneet futiskouluistamme 2013 – 2016.

Kesällä 2015, SAPA:n 30. futiskoulukesänä, pidettiin ensimmäiset futiskoulut uudella Haapaniemen jalkapallonurmella. Elokuussa ohjelmaan lisättiin uutena osiona iltapäiväryhmä myös kouluikäisille ja tämän myötä kouluikäisille mahdollistettiin kolmen peräkkäisen ryhmän kokopäiväleiri ruokailumahdollisuuksineen.

Kesällä 2016 – 2018 jatkettiin edellisen elokuun onnistuneiden aikataulujen mukaisesti.