Liikkareiden ohjaajat

Posted on by

Vuonna 2019 liikkareiden vetäjinä toimivat Innu, Janne, Jesse, Nosh, Osku, Siiri, Stevi ja Tuomo. Ohjaajat esittelyssä:


Nimi
Jirijoonas ”Innu” Kanth

Harrastukset
Juuri lopetetun aktiivifutisuran jälkeen liikun ja kokeilen kaikkea, mihin aikaisemmin ei futikselta aika riittänyt. Hiihto, kaikki pallopelit, pyöräily, futsal, lenkkeily, rumpujen soitto, kirjojen luku, vaellus ja jooga.

Opinnot
Olen luokan- ja enkunopettaja. Koutsaamista olen tehnyt pelaamisen ohella vuosien varrella.

Innun terkut
Keväällä liikkareissa mennään eikä meinata. Nautitaan liikunnan, leikin ja pelaamisen riemusta.


Nimi
Janne Ruotoistenmäki

Harrastukset
Lapsena harrastin jalkapalloa 12 vuotta ja siinä sivussa tennistä pari vuotta. Nykyisin jalkapallon pelaaminen on siirtynyt sen valmentamiseen/ohjaamiseen, vaikka innostus takaisin kentälle on kova. Nykyisin liikuntaharrastukseni on monipuolistunut. Pidän muun muassa kaikenlaisesta palloilusta, kiipeilystä, uimisesta ja kuntosaliharjoittelusta. Matkustaminen aina ajan ja taloudellisen tilanteen salliessa on myös hauskaa. Itä-Afrikka ja erityisesti Tansania on lähellä sydäntä.

Opinnot
Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK). Opiskelen tällä hetkellä liikunnanopettajaksi Jyväskylän yliopiston maisteriohjelmassa ja valmistun keväällä 2019. Opintojen lisäksi minulla on työkokemusta erityisesti lasten ohjaamisesta ja opettamisesta. Olen toiminut pääohjaajan ja leirivastaavan tehtävissä liikunnallisilla kesäleireillä useampana kesänä. Lisäksi olen ohjannut jalkapallokerhoja pääkaupunkiseudun eri seuroissa. Tällä hetkellä vedän Sapan lisäksi alakoululaisten Easysport-liikuntakerhoja sekä lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattuja palloilukerhoja.

Jannen terkut
Kulunut syksy minifutiksen parissa on ollut oikein riemastuttava. Reilun kymmenen innokkaan lapsen kanssa leikkiminen ja pelailu on antanut itselleni hymyn kasvoille ja syyn jatkaa toimintaa myös kevään 2019 puollella. Tavoitteenani on, että minifutiksessa jokainen lapsi kokisi onnistumisen kokemuksia ja saisi nautintoa liikkumisesta sekä yhdessäolosta. Torstaisiin minifutiksiin Kallion alakoululla on vielä tilaa ja vielä ehtii hyvin remmiin mukaan! Tervetuloa!


Nimi
Jesse ”Jesse” Suominen

Harrastukset
Liikunnan parissa aika kuluu jääkiekon, kuntosalin, avantouinnin ja monipuolisen peruskuntoharjoittelun parissa, viimeisimpänä innostuksen mainittakoon vielä boulderkiipeily. Mieli lepää ja kroppa palautuu musiikkia soitellen ja kuunnellen.

Opinnot
Liikunnanohjaaja AMK vuodelta 2016, ylioppilastutkinto 2009.

Jessen terkut
Vietetään yhdessä hyviä hetkiä ja opitaan uutta liikkumalla ja leikkimällä! Erityisterveiset Katajanokan liikkari- ja perheliikkariryhmille sekä äidille ja isälle.


Nimi
Nosh a Lody

Harrastukset

Opinnot

Noshin terveiset


Nimi
Oskari ”Osku” Söderblom

Harrastukset
Liikunnan parissa pallopelit ja kehonpainotreenailu ja nykyään myös kitaransoitto ja keittiöfilosofointi ovat pääharrastuksiani.

Opinnot
Opiskelen tällä hetkellä Vierumäellä Suomen Urheiluopistolla Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Liikunnanohjaajaksi. Pohjana on ylioppilastutkinto.

Oskun terkut
Moi! Jokunen vuosi lasten liikunnan parissa, oma nuoruuden jalkapalloharrastus sekä liikunta-alan opiskelut ovat johdattaneet minut tänne SAPAn liikuntakerhoihin jakamaan hyviä fiiliksiä liikkumisen parissa. Aitous ja vilpittömyys lasten tekemisessä lämmittää suuresti mieltäni. Se on asia joka saa aina hyvälle tuulelle. Uskon myös vahvasti, että mitä aikuiset edellä, sitä lapset perässä. Eli tulen taatusti myös itse temmeltämään seassa!


Nimi
Siiri Kumpulainen

Harrastukset
Jo kuusivuotiaana minut nähtiin futiskentällä. Sittemmin laji vaihtui, mutta palo lajiin säilyi. Urheilutaustaa minulle on kertynyt myöhemmin taitolajeista, kuten cheerleadingistä ja tanssista. Nykyisin vietän paljon aikaa kiipeilyn parissa.
SAPAn töiden lisäksi ohjaan päivisin eka- ja tokaluokkalaisia luontoiltapäiväkerhossa.

Opinnot
Rakkaus liikuntaan on saanut minut kouluttautumaan alalle, olen pari vuotta sitten valmistunut liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta.
Ohjaamisen aloitin 14-vuotiaana valmentajana ja sen jälkeen opiskelujen kautta olen päässyt ohjaamaan ihan kaikkea jumppa- ja liikkaritunneista melontaan. Helsinkiin muutin takaisin valmistumisen aikaan ja täällä olen työskennellyt liikunnanohjaajana ryhmäliikunta-, akrobatia-, parkour- ja pienten lasten liikkariryhmien parissa.

Siirin terkut
Odotan innolla syksyä, kun päästään kunnolla vauhtiin tuntien kanssa!


Nimi
Stevi Kalombo

Harrastukset
Tämän hetkinen ääharrastukseni on jalkapallo, mutta lämpimän sään parissa on tullut myös skeitattua. Valokuvaamista on tullut myös harrastettua.

Opinnot
Opiskelen tällä hetkellä hammaslaborantiksi, mutta lähiaikoina opintoni tulee vaihtumaan jatkossa painoviestintä alalle.

Stevin terkut
Olen ollut kiinnostunut lapsien ohjaamiseen ja Sapalla nähtiin potentiaalini ohjaamiseen reilu vuosi sitten. Mahdollisuuden antaminen on saanut minut päätymään tälle alalle ja apuohjaajan työhön. Itse olen pelannut jalkapalloa ja harrastanut erilaista liikuntaa melkein koko elämäni ajan, mutta en koskaan kuvitellut, että tulisin joskus elämäni aikanaan ohjaamaan lapsia! Toivottavasti tämä meno tulee jatkumaan tosi pitkään!


Nimi
Tuomo

Harrastukset

Opinnot

Tuomon terveiset


Liikkareiden vastuuhenkilö ja vastuuohjaaja

Nimi
Tuuli Kuittinen, tuuli.kuittinen@sapa.fi, p. 040 779 3029

Harrastukset
Pienestä pitäen aktiiviset vanhempani kannustivat minua kokeilemaan kaikkea ja löytämään palon liikuntaan. Oli tennistä, jalkapalloa, mutta rakkaus yleisurheiluun syttyi pienenä ja muutaman taukovuoden jälkeen edelleen itselläni on jollain tavalla elämässä edelleen mukana. Nykyisin yleisurheilun lisäksi minut löytää kuntosalilta ohjaamasta ryhmäliikuntaa, yksilöasiakkaita sekä treenaamassa itse. Tällä hetkellä treenit kohdistuvat pesäpallo harrastuksen tukemiseen, mihin into syttyi tänä vuonna ja jatkuu myös ainakin ensi kauteen!

Opinnot
Liikunta on ollut osana elämääni aina ja halu jakaa liikunnan iloa muillekin syttyi yläasteella huikean liikunnanopettajan johdosta. Päädyin opiskelemaan Haaga-heliaan Liikunnanohjaaja AMKksi, josta valmistuin vuonna 2014. Tällä hetkellä syvennän opintojani Humanistisessa Ammattikorkeakoulussa Kulttuurituottajana. Työkokemusta olen hankkinut mm. ohjaajana ja valmentajana eri yleisurheiluseuroissa, esimiehenä eri tehtävissä ELIXIAlla sekä Allas Sea Poolilla tapahtumakoordinaattorina. Opintojen ja harrastusten kautta olen päässyt ohjaamaan ihmisiä vauvoista vaareihin.

Tuulin terkut
Oikein huikeaa kautta kaikille ja toivottavasti törmäämme!