Liikkareiden ohjaajat

Posted on by

Keväällä 2018 liikkareiden vetäjinä toimivat Osku, Siiri, Venla, Mikael, Stevi ja Johanna.

Ohjaajat esittelyssä (Kuvatkin saadaan pian!)

Nimi
Oskari ”Osku” Söderblom (oskari.soderblom(at)sapa.fi)

Harrastukset
Liikunnan parissa pallopelit ja kehonpainotreenailu ja nykyään myös kitaransoitto ja keittiöfilosofointi ovat pääharrastuksiani.

Opinnot
Opiskelen tällä hetkellä Vierumäellä Suomen Urheiluopistolla Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Liikunnanohjaajaksi. Pohjana on ylioppilastutkinto.

Oskun terkut
Moi! Jokunen vuosi lasten liikunnan parissa, oma nuoruuden jalkapalloharrastus sekä liikunta-alan opiskelut ovat johdattaneet minut tänne SAPAn liikuntakerhoihin jakamaan hyviä fiiliksiä liikkumisen parissa. Aitous ja vilpittömyys lasten tekemisessä lämmittää suuresti mieltäni. Se on asia joka saa aina hyvälle tuulelle. Uskon myös vahvasti, että mitä aikuiset edellä, sitä lapset perässä. Eli tulen taatusti myös itse temmeltämään seassa!

———-
Liikkareiden vastuuhenkilö ja vastuuohjaaja

Nimi
Siiri Kumpulainen (siiri.kumpulainen(at)sapa.fi, p. 045 601 2232)

Harrastukset
Jo kuusivuotiaana minut nähtiin futiskentällä. Sittemmin laji vaihtui, mutta palo lajiin säilyi. Urheilutaustaa minulle on kertynyt myöhemmin taitolajeista, kuten cheerleadingistä ja tanssista. Nykyisin vietän paljon aikaa kiipeilyn parissa.
SAPAn töiden lisäksi ohjaan päivisin eka- ja tokaluokkalaisia luontoiltapäiväkerhossa.

Opinnot
Rakkaus liikuntaan on saanut minut kouluttautumaan alalle, olen pari vuotta sitten valmistunut liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta.
Ohjaamisen aloitin 14-vuotiaana valmentajana ja sen jälkeen opiskelujen kautta olen päässyt ohjaamaan ihan kaikkea jumppa- ja liikkaritunneista melontaan. Helsinkiin muutin takaisin valmistumisen aikaan ja täällä olen työskennellyt liikunnanohjaajana ryhmäliikunta-, akrobatia-, parkour- ja pienten lasten liikkariryhmien parissa.

Siirin terkut
Odotan innolla syksyä, kun päästään kunnolla vauhtiin tuntien kanssa!

———-
Nimi
Venla Rouhiainen (venla.rouhiainen(at)sapa.fi)

Harrastukset
Pelaan jalkapalloa kilpatasolla, urheilun ohella luen mielelläni.

Opinnot
Olen lukion kolmannella Mäkelänrinteen lukiossa.

Venlan terkut
Olen 18-vuotias ja jalkapallon parissa on kulunut jo 10 vuotta. Olen hyvä koulussa, opin mielelläni uutta ja nautin itseni haastamisesta. Aloitan nyt abivuoteni Mäkelänrinteen lukiossa jalkapallolinjalla ja valmistun ensi keväänä. Nähdään kerhoissa!

———-

Nimi
Johanna Honkanen (jo.eve.hon.fin(at)gmail.com)

Harrastukset
Kehon kanssa työskentely tanssin ja liikunnan parissa unohtamatta luonnossa liikkumista ja hyvien kirjojen lukemista. SAPA:n töiden lisäksi ohjaan päivisin eka- ja tokaluokkalaisia luontoiltapäiväkerhossa.

Opinnot
Rakkaus liikkeeseen ja taiteisiin johdatti minut opiskelemaan nykytanssia Saksassa tanssikoulussa nimeltä Sozo Visions in Motion, mistä valmistuin pari vuotta sitten. Suomeen palattuani olen kouluttautunut lasten liikuntaleikkikoulun ohjaajaksi sekä koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi Helsingin Diakoniaopistosta.

Johannan terkut
Odotan innolla yhdessä liikkumista turvallisessa ympäristössä ilolla oppimisen ja oivaltamisen parissa! Jokainen lapsi on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa mitä aion ihailla ja tukea uuden oppimisessa. Parasta on lasten aitous ja vilpittömyys mistä nautin suuresti. Nähdään kerhoissa!