Liikkareiden ohjaajat

Posted on by

Vuonna 2020 liikkareiden vetäjinä toimivat  Janne, Jesse, Osku, Venla, Stevi ja sijaistamassa usein Tuomo. Ohjaajat esittelyssä:


Nimi
Janne Ruotoistenmäki

Harrastukset
Lapsena harrastin jalkapalloa 12 vuotta ja siinä sivussa tennistä pari vuotta. Nykyisin jalkapallon pelaaminen on siirtynyt sen valmentamiseen/ohjaamiseen, vaikka innostus takaisin kentälle on kova. Nykyisin liikuntaharrastukseni on monipuolistunut. Pidän muun muassa kaikenlaisesta palloilusta, kiipeilystä, uimisesta ja kuntosaliharjoittelusta. Matkustaminen aina ajan ja taloudellisen tilanteen salliessa on myös hauskaa. Itä-Afrikka ja erityisesti Tansania on lähellä sydäntä.

Opinnot
Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK) ja liikunnanopettaja. Valmistuin liikunnanopettajaksi Jyväskylän yliopiston maisteriohjelmassa syksyllä 2019. Opintojen lisäksi minulla on työkokemusta erityisesti lasten ohjaamisesta ja opettamisesta. Olen toiminut pääohjaajan ja leirivastaavan tehtävissä liikunnallisilla kesäleireillä useampana kesänä. Lisäksi olen ohjannut jalkapallokerhoja pääkaupunkiseudun eri seuroissa. Tällä hetkellä vedän SAPAn lisäksi alakoululaisten EasySport-liikuntakerhoja sekä lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattuja palloilukerhoja.

Jannen terkut
Kulunut syksy minifutiksen parissa on ollut oikein riemastuttava. Reilun kymmenen innokkaan lapsen kanssa leikkiminen ja pelailu on antanut itselleni hymyn kasvoille ja syyn jatkaa toimintaa. Tavoitteenani on, että minifutiksessa jokainen lapsi kokisi onnistumisen kokemuksia ja saisi nautintoa liikkumisesta sekä yhdessäolosta. Torstaisiin minifutiksiin Kallion alakoululla on vielä tilaa ja vielä ehtii hyvin remmiin mukaan! Tervetuloa!


Nimi
Jesse ”Jesse” Suominen

Harrastukset
Liikunnan parissa aika kuluu jääkiekon, kuntosalin, avantouinnin ja monipuolisen peruskuntoharjoittelun parissa, viimeisimpänä innostuksen mainittakoon vielä boulderkiipeily. Mieli lepää ja kroppa palautuu musiikkia soitellen ja kuunnellen.

Opinnot
Liikunnanohjaaja AMK vuodelta 2016, ylioppilastutkinto 2009.

Jessen terkut
Vietetään yhdessä hyviä hetkiä ja opitaan uutta liikkumalla ja leikkimällä! Erityisterveiset Katajanokan liikkari- ja perheliikkariryhmille sekä äidille ja isälle.


Nimi
Oskari “Osku” Söderblom

Harrastukset
Liikunnan parissa pallopelit ja kehonpainotreenailu ja nykyään myös kitaransoitto ja keittiöfilosofointi ovat pääharrastuksiani.

Opinnot
Olen valmistunut Vierumäeltä Suomen Urheiluopistolta Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Pohjana on ylioppilastutkinto.

Oskun terkut
Moi! Jokunen vuosi lasten liikunnan parissa, oma nuoruuden jalkapalloharrastus sekä liikunta-alan opiskelut ovat johdattaneet minut tänne SAPAn liikuntakerhoihin jakamaan hyviä fiiliksiä liikkumisen parissa. Aitous ja vilpittömyys lasten tekemisessä lämmittää suuresti mieltäni. Se on asia joka saa aina hyvälle tuulelle. Uskon myös vahvasti, että mitä aikuiset edellä, sitä lapset perässä. Eli tulen taatusti myös itse temmeltämään seassa!


Nimi
Stevi Kalombo

Harrastukset
Tämän hetkinen harrastukseni on jalkapallo, mutta lämpimän sään parissa on tullut myös skeitattua. Valokuvaamista on tullut myös harrastettua.

Opinnot
Opiskelen tällä hetkellä painoviestintä-alaa.

Stevin terkut
Olen ollut kiinnostunut lapsien ohjaamiseen ja SAPAlla nähtiin potentiaalini ohjaamiseen reilu vuosi sitten. Mahdollisuuden antaminen on saanut minut päätymään tälle alalle ja apuohjaajan työhön. Itse olen pelannut jalkapalloa ja harrastanut erilaista liikuntaa melkein koko elämäni ajan, mutta en koskaan kuvitellut, että tulisin joskus elämäni aikanaan ohjaamaan lapsia! Toivottavasti tämä meno tulee jatkumaan tosi pitkään!